ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ

ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ

Υπάρχουν στιγμές στη διάρκεια της ημέρας που αισθάνεστε την ενέργειά σας να μειώνεται και θέλετε κάτι να σας ανεβάσει άμεσα; Οι υπέροχες μπουκίτσες δημητριακών είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Είναι υγιεινές, θρεπτικές, αρκούντως γλυκιές και δημιουργούν ένα παρατεταμένο αίσθημα κορεσμού. Η άμεση, αποτελεσματική λύση, για τις υπογλυκαιμίες σας, το πιο θρεπτικό σνακ που μπορείτε να δώσετε στο παιδί σας στη βόλτα ή στην παιδική χαρά, ό,τι καλύτερο μπορείτε να απολαύσετε μετά το γυμναστήριο. Μπορείτε να τις έχετε στο σπίτι σας, στην τσάντα σας ή στο γραφείο σας και να ευεργετηθείτε από τα πλούσια θρεπτικά συστατικά τους. Και το καλύτερο; Μπορείτε να απολαύσετε τη γλυκιά τους γεύση χωρίς… τύψεις!
Απολαύστε super θρεπτικές μπουκίτσες σε 4 εκπληκτικές γεύσεις.

Celtics (ΚΩΔ:SN76)

Τραγανές μπουκίτσες, γλυκές και αλμυρές ταυτόχρονα. Φτιαγμένες από κολοκυθόσπορο, φυστίκια, κράνμπερις και αφράτα ράις κρίσπις. Μπορούν να συνοδεύσουν το ποτό, το τυρί και το φρούτο σας.

Bollen (ΚΩΔ:SN75)

Τραγανές μπουκίτσες με σουσάμι, φυστίκι, κράνμπερις και κολοκυθόσπορο. Το πιο ταιριαστό, υγιεινό, γλυκό σνακ που σας περιμένει να το δοκιμάσετε και να απογειώσετε τη γεύση και την ενέργειά σας.

Healthy Bites (ΚΩΔ:SN78)

Υγιεινές, θρεπτικές μπουκίτσες, φτιαγμένες από ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, μαύρη σταφίδα, choco pops και πορτοκάλι. Απολαύστε τις μπουκίτσες ως σνακ, στο γραφείο, στο σχολείο ή στο γυμναστήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ